Vuokramökit

Vuokramökit

Blumen vuokramökeissä jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun saakka.

Standardi koko on 2×3 metriä ja mökkejä voidaan liittää toisiinsa tarpeen mukaan niin että saadaan 3,6,9,12m jne… kokonaisuuksia. Kaikissa vuokramökeissä on joko 2,9m leveä luukku tai tarvittaessa on saatavilla myös mökkejä joissa koko edustan saa auki, niin että asiakkaat pääsevät sisään. Myyntiluukut ja oven saa lukittua ja 60cm etulippa suojaa asiakkaita ja myyntitavaroita tiskissä.

Blumen vuokramökeissä logistiikka on kunnossa sillä mökit kuljetetaan moduuleina rekalla. Yhteen rekan megatraileriin sopii peräti 27 joulumökkiä. Loppuun asti mietityt yksityiskohdat takaavat myös sen, että neljä pystyttäjää ja trukki pystyttää jopa 40 mökkiä päivässä.

Vuokramökkien ilmettä pystytään merkittävästi ja kätevästi muokkaamaan “pressukattojen” avulla. Pressukatot voivat olla minkä värisiä tahansa esim jouluna puna-valkoraitaisia, pääsiäisenä keltaisia ja juhannuksena vihreitä tai tapahtuman omalla logolla ja ilmeellä toteutettuja. Samalla “pressukatto” suojaa varsinaista kattoa ja säästää sitä usein talvisissa ja haastavissa sääolosuhteissa.

Kysy lisää vuokramökeistä myynniltämme!

Siirry sivun alkuun